Tarkoititko toinen:

Näytä lennot kohteeseen Valencia kohteesta:

Halvat Lennot Valencia

Löydä lennot kohteena Valencia helposti hakukoneeltamme. Varaa lennot kohteena Valencia parhailla hinnoilla Halvat Lennot sivustoiltamme. Voit tehdä yksilöllisen haun löytääksesi omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat lennot kohteena Valencia tai valita tarjouslennon valmiista valikoimastamme "lennot Valencia".

Lentoliput Valencia (Meno-paluu) Lennot yhteen suuntaan

Muut lentokentät

Halvat lennot kohteeseen Valencia

Lennot kohteenaan Valencia laskeutuvat lentokentälle, jota kutsutaan nimellä Manises sijaintinsa mukaan. Lentokenttä sijaitsee siis muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta Manisesin ja Cuart de Pobletin kuntien välissä. Valencia on Espanjan kolmanneksi suurin ja tärkein kaupunki heti Madridin ja Barcelonan jälkeen. Se on myös Valencian itsehallintoalueen pääkaupunki ja tunnettu lempinimellä ”ciudad de las flores” eli kukkien kaupunki, sillä siellä on runsaasti puutarhoja ja puistoja. Valencia on lisäksi tärkeä kaupallinen, teollinen ja kulttuurinen keskus. Viimeisten vuosien aikana se on modernisoitunut ja kokenut ennennäkemättömän muutoksen, joista huomattavimpana voidaan pitää Ciutat de les Arts i les Ciències taide- ja tiedekeskusta. Futuristinen keskus pitää sisällään tiedekeskuksen, museoita, näyttelyitä, valtamerikeskuksen, IMAX-elokuvateatterin sekä taide- ja kulttuuriaktiviteetteja.

Valenciassa on myös upeita uima-rantoja kuten Malvarosan ja Las Arenasin rannat, joista on hyvät kulkuyhteydet keskustaan.

Kaupungin tärkeimpien muistomerkkien joukkoon kuuluvat:

Lonja de la seda. Vuosina 1482 ja 1498 vanhaan kaupunkiin rakennettu myöhäisgoottilainen silkinmyyntipaikka, jonka UNESCO on julistanut maailmanperintökohteeksi.

Torres de Quart y de Serranos. Kaupunkia 1800-luvun lopulle asti ympäröineestä muurista jäljellä ovat vain nämä kaksi tornia. Muinaisesta arabiaikaisesta muurista on jäljellä enää pieni lohko, joka torneineen sijaitsee vanhassa kaupungissa.

Kaupungintalo. 1900-luvulla rakennettu tyyliltään akateeminen rakennus, jossa barokkielementtejä ja jonka ulkoasussa huomiota herättävät kaksi ovaalinmuotoista värikästä kupolia.

Baños Árabes del Almirante. 1300-luvulla rakennetut arabikylpylät, jotka vuosien saatossa ovat kärsineet useista muutoksista aina vuoteen 1986 asti, jonka jälkeen niitä on restauroitu.

Basilica de la Virgen de los Desamparados. Kaupungin suojelupyhimykselle omistettu temppeli, Valencian toiseksi tärkein uskonnollinen rakennus. Rakennettu 1600-luvulla katedraalin läheisyyteen Plaza de Verge-aukiolle.

Katedraali. Roomanaikaisen temppelin päälle 1200-luvulla rakennettu kirkko, jonka tyylissä näkyvät eri aikakaudet aina roomanajoista barokkiin.

El Miguelete. Katedraalin kuuluisa kellotorni, joka liitettiin rakennukseen 1300- ja 1400-luvuilla. 51-metrisestä, goottilaistyylisestä kahdeksankulmaisesta tornista on tullut Valencian kaupungin symboli.

L’Hemisfèric. Ensimmäinen taide- ja tiedekeskuksen rakennuksista, joka avattiin yleisölle. Pitää sisällään planetaarion, IMAX-elokuvateatterin sekä laseriumin, joissa kaikissa nähtävillä esityksiä 900m2 kokoisella valkokankaalla.