Näytä lennot kohteeseen Lontoo kohteesta:

Halvat Lennot Lontoo

Löydä lennot kohteena Lontoo helposti hakukoneeltamme. Varaa lennot kohteena Lontoo parhailla hinnoilla Halvat Lennot sivustoiltamme. Voit tehdä yksilöllisen haun löytääksesi omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat lennot kohteena Lontoo tai valita tarjouslennon valmiista valikoimastamme "lennot Lontoo".

Lentoliput Lontoo (Meno-paluu) Lennot yhteen suuntaan


Halvat lennot kohteeseen Lontoo

Kävellessämme Lontoon kaduilla, emme voi välttyä ajatukselta, että olemme yhdessä modernin maailman keskeisimmistä paikoista. Täällä tapahtuu asioita, tehdään poliittisia päätöksiä ja sinetöidään kohtaloita ja näyttämönä toimii tämä mahtipontinen ja elegantti kaupunki. Kun otamme lennot kohteena Lontoo ja lähestymme kaupunkia, voimme omaksua roolimme sen ainutlaatuisuuden ja omaleimaisuuden etuoikeutettuina tarkkailijoina.

Keskustaan pääsee vaivattomasti miltä tahansa kaupungin läheisyydessä sijaitsevalta lentokentältä (Gatwick, Heathrow, Stansted, Luton ja London City), sillä kulkuyhteydet ovat hyvät kaikilta kentiltä joko junalla, metrolla tai linja-autolla pääsee kaikille Lontoon pääasemille.

Tutustuessamme Lontooseen vierailemme kaupungissa jonka sisältä löydämme useita kaupunkeja; multietnisen, ”keisarillisen”, hohdokkaan, kaupungeista moderneimman ja kaikken konservatiivisimman. Täällä on kaikkea. Voidaksemme saada pikavisiitillämme selkeän kuvan Lontoosta tähän on koottu joitakin kohteita, joihin ehdottomasti kannattaa tutustua:

Trafalgar Square aukio, jota hallitsee Lord Nelssonin patsas yli 50 metriä korkean pilarin huipulla, muistomerkin ympärillä lepää neljä valtaisaa pronssileijonaa, joiden päälle kaikki yrittävät nousta. Tämä on myös Britannian nollapiste sekä kulttuurien kohtauspaikka. Aukion laidalla sijaitsee yksi maailman tärkeimmistä taidemuseoista, National Gallery sekä upea, uusklassista tyyliä vuodelta 1726 edustava anglikaaninen kirkko, Saint Martin in the Fields.

Voimme tehdä ”kuninkaallisen” kierroksen jatkamalla matkaa pitkin The Mall katua, jonka päätepisteestä löydämme Buckinghamin palatsin. Sen takana saamme aavistuksen Lontoon suurimman puiston, Hyde Parkin, mittasuhteista.

Matkamme jatkuu kohti kaupungin seuraavaa merkkipaalua, goottilaistyylistä Westminster Abbey kirkkoa, joka liittyy keskeisesti Britannian historiallisiin tapahtumiin. Täältä muutaman askeleen päässä löydät parlamenttitalon, Big Benin ja pääministerin virka-asunnon Downing Street 10:ssä. Ylittäessämme Westminsterin sillan lähestymme kaupungin loppuja nähtävyyksiä: Millenniun Wheel, toiselta nimeltään London Eye, jonka korkeuksista on unohtumattomat näkymät Lontoon yli.

Kaupunki koostuu useista tärkeistä keskuksista, Covent Gardenin alue on yksi näistä, runsaine kauppoineen ja gastronomisine vaihtoehtoineen. Lyhyen matkan päästä löytyvät Chinatown ja boheeminen Soho. Tärkeimmät ostoskadut, Oxford Street ja The Bond Street niinikään ovat lähellä, täältä löytyvät elegantit maailmanmerkit ja ihmisvilinä.

Hiukan kauempana voimme uppoutua Notting Hill in atmosfääriin, joka tarjoaa lennot kohteenaan Lontoo ottaneille omintakeisia ja monikulttuurisia pikkukauppoja sekä katumarkkinat viikonloppuisin.

Lontoon City, joka häikäisee aristokraattisella ja futuristisella arkkitehtuurillaan, yhdistyy Tate Modern museoon Millennium Bridge kävelysillan välityksellä. St Paulin katedraali sijaitsee täällä maailman liike-elämän navassa.

Kävellessämme kaupungin katuja monet nimet kuulostavat tutuilta; Picadilly Circus, Camdem Market, Harrods tai Madame Tussaudin museo. Ja mitä kulttuuriin tulee, niin täältä löytyy joitakin maailman arvostetuimmista instituutioista kuten; British Museum, Victoria&Albert Museum ja jo edellä mainittu National Gallery, kaikki maailmankuuluja omassa lajissaan.

Tate Gallery- ja Tate Modern- museoiden välimatkan voi kätevästi taittaa vesibussilla, samalla saamme nähtävyysmatkan Thames-joelle edullisesti.

Tieteenharrastajat löytävät oman “taivaansa” tiede- ja tekniikkamuseo Science Museumissa sekä arkeologisessa museossa, joissa lukematon määrä erittäin korkeatasoisia esineitä ja näyttelyitä.

Niille, joita Lontoon välimatkat pelottavat tiedoksi, että yleiset kulkuvälineet toimivat loistavasti ja että kaupungissa kulkee Metro, johon saa erityislippuja keskeisellä turistialueella liikkumiseksi. Lontoon kuuluisat musta taksit eivät enää ole siis ainoa vaihtoehto, voimme myöskin valita aktuellin rickshawn eli riksan, polkupyörätaksin kulkuvälineeksemme.

Lontoon matkamme ei olisi täydellinen, jos emme vierailisi jossakin kapungin lukuisista teattereista tai jos emme kokeilisi maailman eri keittiöiden antimia, joita on tarjolla Lontoon kaikissa kortteleissa.