Tarkoititko toinen:

Näytä lennot kohteeseen Alicante kohteesta:

Halvat Lennot Alicante

Löydä lennot kohteena Alicante helposti hakukoneeltamme. Varaa lennot kohteena Alicante parhailla hinnoilla Halvat Lennot sivustoiltamme. Voit tehdä yksilöllisen haun löytääksesi omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat lennot kohteena Alicante tai valita tarjouslennon valmiista valikoimastamme "lennot Alicante".

Lentoliput Alicante (Meno-paluu) Lennot yhteen suuntaan
Muut lentokentät

Halvat lennot kohteeseen Alicante

Pieneen ja ihastuttavaan Alicanteen tutustuminen maksaa matkasta aiheutuvan vaivan täydellisesti takaisin. Lennot kohteena Alicante saapuvat noin 9 kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle lentokentälle. Kentälle on hyvät kulkuyhteydet taksilla, vuokra-autolla tai lentokenttäbussilla, jolla on pysäkkejä kaupungin tärkeimmillä paikoilla.

Kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin voi matkalainen tutustua joko jalkaisin tai yleisillä kulkuvälineillä liikkuen. Kaupungin pitkä historia juontaa tuhansia vuosia taaksepäin ja eri aikakausien sekä kulttuurien elämä näkyy vielä nykypäivänäkin.

Alicantessa esiintyvä aikakausien kirjo on runsas. Yksi kiinnostavimpia kohteita on kaupungintalona nykyisin toimiva barokkipalatsi, jonka juuret juontavat 1700-luvulle asti sekä San Nicolásin katedraali 1500-luvulta yhdessä Santa Marian kirkon sekä Santa Fazin luostarin kanssa muodostavat upean perinnön kirkollista arkkitehtuuria.

Kaupunkikuvassa näkyvät myös sotilaalliset ja puolustukselliset rakennukset kuten Santa Barbaran linnoitus 1600-luvulta Benacantil-vuoren huipulla, josta on upeat näkymät Alicanten lahdelle ja Postiguet-rannalle sekä satamaan.

Historiannälkäiselle löytyy Alicanten alkuperäisen kaupungin perustukset, Lucentumin rauniot, jotka ovat peräisin roomanajalta.

Kulttuuri näkyy kaupungin jokapäiväisessä elämässä, taidetta sen eri muodoissa kehittävät ja esittelevät instituutiot ovat runsaslukuiset. Näiden joukossa mm. Museo de Belenes (seimimuseo), nykytaidetta esittelevä Museo de la Asegurada, Museo Universitario sekä maailmankuulu MARQ arkeologinen museo, jolla on itseoikeutettu asema kansainvälisten arkeologisten museoiden rinnalla.

Alicanten vierailulla ei voi unohtaa myöskään yhtä tärkeimmistä nautinnoista: sen gastronomiaa. Riisi ja sen lukuisat variaatiot eri muodoissaan on Alicantelaisen keittiön ehdoton kuningatar. Samoin kuuluisa on kala- ja äyriäisruokien laadukkuus jokapäiväisessä ruokavaliossa. Jälkiruokiin päästessämme Alicantesta löytyy muutamia paikallisia herkkuja, joiden maine on maailmankuulu kuten Jijona-turron makeiset ja suklaamestareiden herkut.

Kävelyretki Alicantessa yllättää kosmopoliittisuudellaan, kaupunki on moderni, mutta kunnioittaa pitkää historiaansa. Ihanteellinen ympäristö kenelle tahansa Välimeren hiekkarannoista nauttimaan saapuvalle turistille, johon jännittävän lisänsä tuo pieni ja ihastuttava Tabarca-saari, joka toimi aikoinaan muslimimerirosvojen piilopaikkana.

Tässä summattuna syyt, miksi kannattaa ottaa lennot kohteena Alicante ja kokea itse sen viehätysvoima.