Tarkoititko toinen:

Näytä lennot kohteeseen Barcelona kohteesta:

Halvat Lennot Barcelona

Löydä lennot kohteena Barcelona helposti hakukoneeltamme. Varaa lennot kohteena Barcelona parhailla hinnoilla Halvat Lennot sivustoiltamme. Voit tehdä yksilöllisen haun löytääksesi omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat lennot kohteena Barcelona tai valita tarjouslennon valmiista valikoimastamme "lennot Barcelona".

Lentoliput Barcelona (Meno-paluu) Lennot yhteen suuntaan
Muut lentokentät

Halvat lennot kohteeseen Barcelona

Barcelona on Katalonian talouden, yhteiskunnallisen elämän sekä kulttuurin ydin. Lennot, joiden kohteena on Barcelona, saapuvat kaikki kansainväliselle El Prat lentokentälle. El Prat on Espanjan toiseksi vilkasliikenteisin ja Euroopan kahdeksanneksi vilkkain lentokenttä.

Barcelona on Espanjan toiseksi suurin kaupunki kolmella miljoonalla asukkaallaan ja kymmenes Euroopan Unionin alueella. Kaupunki on aikojen kuluessa isännöinyt useita tärkeitä kansainvälisiä tapahtumia kuten maailmanäyttelyt vuosina 1888 ja 1929 sekä vuoden 1992 Olympilaiset, joista on jäänyt jälkensä kaupunkiin.

Barcelonalla on myös rikas historia, joka kiteytyy kaupungin monumenteissa ja arkkitehtonisissa löydöksissä aina roomanaikaisesta Barcinosta, josta juontuu kaupungin nimi ja jonka jäänteitä voi ihailla Historiallisessa Museossa, nykyaikaisiin rakennuksiin kuten pilvenpiirtäjä Torre Agbar tai Modernin Taiteen Museo. Unohtamatta tietenkään suurenmoisen Gaudín omaleimaista tyyliä, josta on tullut kaupungin tavaramerkki.

Matkailijan tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat:

Katedraali. Goottilaistyylisen katedraalin rakentaminen aloitettiin 1298, mutta se valmistui vasta 1800-luvun lopulla, sen yhteydessä romaaninen kappeli ja ihastuttava konsistori vehreässä ympäristössä.

Palacio Real. Rakennus toimi Barcelonan kreivi-kuningasparin residenssinä ja sen Tinell-salongissa Katolilaiset kuninkaat ottivat vastaan Kolumbuksen tämän palattua löytöretkeltään Amerikasta.

Las Ramblas. Varsinainen kaupungin sydän, kukkakauppiaiden, kioskien, miimikkojen ja muiden artistien täyttämä kävelykatu.

Picasso Museo. Perustettiin vuonna 1963 vanhaan kaupunkiin, näytteillä Picasson piirrustuksia ja tauluja hänen aikaselta aikakaudeltaa.

Ciutadella puisto. Maailmannäyttelyä 1888 varten rakennettu puisto, josta nykyään löytyvät eläintärha, geologinen- ja eläinmuseo sekä Modernin Taiteen Museo.

Olympiakylä. Vuoden 1992 olympialaisten jälkeen tämä uudistettu Pueblo Noun alue muuttui asuinalueeksi, jonka pääasialliset nähtävyydet ovat sen rannat sekä venesatama.

Sagrada Familia kirkko. Gaudin kunnianhimoisin rakennus on yhä kesken. Vuonna 1883 aloitettua työtä jatketaan nykyisin yksityisten avustusten varassa ja sen odotetaan valmistuvan vuoteen 2020.

Casa Mila. Tunnetaan myös nimellä La Pedrera valmistui 1906 – 1913. Gaudin tärkein asuinrakennus, myös näyttävin ja omaleimaisin.