Usein kysyttyä


1.

Mikä on HalvatLennot.fi?

Halvat Lennot on tehokas ja pitkälle kehitetty lento- ja hotellihakukone, joka etsii tärkeimmät matkustussivustot Suomessa. Halvat Lennot hakee parhaat Internetissä saatavilla olevat tarjoukset yli sadalta sivustolta. Yhdellä napsautuksella Halvat Lennot etsii halvimmat matkat sekä budjetti- että perinteisiltä lentoyhtiöiltä ja matkatoimistoilta. Halvat Lennot -hakukoneen etuna on se, että sinun tarvitsee tehdä vain yksi hakutoiminto löytääksesi kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot valitsemallesi reitille. Halvat Lennot löytää muutamassa sekunnissa sen, mihin tavallisesti kuluisi tuntikausia, joten se säästää aikaa ja rahaa.

2.

Myyttekö lippuja?

Halvat Lennot ei myy mitään. Halvat Lennot ei ole matkatoimisto, vaan yksikertaisesti kohtauspaikka lomamatkoja ja lippuja ostaville ja myyville. Halvat Lennot vain näyttää kaikkien matkanjärjestäjien ja lentoyhtiöiden tarjolla olevat matkat ja hinnat. Sinut ohjataan näiden yhtiöiden sivustoille, missä voit tehdä haluamasi varauksen. Palvelusta ei veloiteta mitään. Kun olet verrannut tarjouksia ja valinnut itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon, kyseinen yhtiö käsittelee varauksesi ja ostosi.

3.

Täytyykö minun maksaa, kun käytän HalvatLennot.fi -hakukonetta?

Halvat Lennot on täysin maksuton palvelu ja näyttämämme hinnat ovat aivan samat kuin matkoja tarjoavien yhtiöiden omilla sivuilla. Ostosopimus tehdään matkan myyvän yhtiön kanssa sen verkkosivuilla näkyvään hintaan. Halvat Lennot ei lisää senttiäkään sivustoillamme näkyviin hintoihin.

4.

Mitä “Vertaa lentoja” -työkalu tekee?

Halvat Lennot lähettää hakusi kattavaan matkatietokantaamme, minkä jälkeen kokoamme lähettämäsi tiedot ja näytämme ne yhdellä sivulla. Näin voit verrata hintoja ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kun valitset lennon tai hotellin, tarjoamme sinulle suoran linkin palvelua tarjoavan yhtiön sivustolle, missä voit tehdä varauksesi.

5.

Kuinka “Halpojen matkojen haku” -työkalu toimii?

Halvat Lennot -hakukoneen matkahaku-toiminnon avulla voit hyödyntää tuhansien muiden palvelun käyttäjien jo aikaisemmin tekemää työtä. Verkkopavelimillamme on satojatuhansia aikaisempia hakuja, joiden avulla voit helposti löytää markkinoiden parhaat tarjoukset. Jos et ole tarkoin määrittänyt lähtö- ja paluupäivämääriä, Halvat Lennot näyttää yksikertaisen kuukausikaavion, jossa näkyvät edullisimmat hinnat kullekin matkustuspäivälle, jolloin näet nopeasti halvimmat matkustuspäivät. Tämän jälkeen Halvat Lennot antaa sinulle tilaisuuden päivittää aikaisempien käyttäjien löytämät hinnat yhdellä napsatuksella. On tärkeää huomioida, että toisin kuin muut hintojen vertailutyökalut, matkahaku ei hae tietoja reaaliaikaisesti. Hakutoiminto tuo myös aikaisempia hakutuloksia, jotka täytyy päivittää uusimpiin hintoihin.

6.

Mitä “Eri matkustustapojen vertailu” -työkalu tekee?

Jos napsautat Halvat Lennot’ “eri matkustustapojen vertailu” -työkalua, voit vertailla saman reitin eri matkustustapojen hintoja.

7.

Miksi olen löytänyt eri hinnan kuin mikä matkayhtiön sivuilla näkyy?

Halvat Lennot hakee tietoja matkayhtiöiden sivuilta samalla tavalla kuin mikä tahansa hakukone selaa verkkoa. Näyttämämme hinnat ovat oikein sillä hetkellä kun saamme tiedon lento- tai matkayhtiöltä, mutta hinnat valitettavasti voivat muuttua nopeasti, etenkin mitä lähemmäksi lähtöpäivää tullaan. Vaikka teemme parhaamme näyttääksemme oikeat hinnat ja tiedot, joskus matkayhtiön sivustolla tehdyt muutokset voivat aiheuttaa väliaikaisia virheitä hinnoissa ja muissa tiedoissa. Jos Halvat Lennot sisältää hintoja, jotka eroavat operaattorin omilla sivuilla olevista hinnoista, niin olisimme todella iloisia, jos kertoisit siitä meille.