HalvatLennot.fi - Tietoja meistä

Keitä me olemme...

Halvat Lennot on tehokas ja pitkälle kehitetty lento- ja hotellihakukone, joka selaa läpi kaikki Suomen tärkeimmät matkasivustot.


Halvat Lennot löytää Internetissä tarjolla olevat parhaat tarjoukset yli sadalta verkkosivulta.


Yhdellä napsautuksella Halvat Lennot löytää sinulle parhaat sekä budjetti- että perinteisillä lentoyhtiöillä ja matkatoimistoilla tarjolla olevat matkat.


Kaikki ne sivustot, joita selaamme, ovat vakaiden yritysten ylläpitämiä ja niillä on kaikkien tuntema nimi ja ostotakuuohjelmat.


Halvat Lennot -hakukoneen tarjoama palvelu on täysin maksuton, ja näkemäsi hinnat ovat aivan samat kuin matkantarjoajan omilla sivuilla.


Halvat Lennot ei lisää senttiäkään sivustoilla näkyviin hintoihin.


Halvat Lennot pyrkii mahdollisuuksien mukaan näyttämään kaikki piilokulut, kuten lentokenttäverot, hallintokulut, polttoainemaksut jne.


Halvat Lennot -hakukoneen etuna on se, että sinun tarvitsee tehdä vain yksi hakutoiminto löytääksesi kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot reitillesi.


Halvat Lennot löytää muutamassa sekunnissa sen, mihin tavallisesti kuluisi tunteja säästäen aikaa ja rahaa.


Halvat Lennot -hakukoneessa yhdistyvät käyttäjää varten suunniteltu uusin tietokone- ja verkkoteknologia.


Mitä me emme ole...

  • Halvat Lennot ei ole matkatoimisto vaan yksinkertaisesti kohtauspaikka niille, jotka haluavat ostaa ja myydä lomia ja lippuja.
  • Halvat Lennot ei myy mitään.
  • Halvat Lennot vain näyttää yhdellä kertaa kaikkien matkanjärjestäjien ja lentöyhtöiden tarjolla olevat matkat ja hinnat. Sinut ohjataan näiden yhtiöiden sivustoille, missä voit tehdä haluamasi varauksen.
  • Verkkosivuillamme ei ole loukkaavia tai ärsyttäviä mainoksia (ponnahdusmainoksia, bannereita tms.).

Mikä tekee meistä erilaisen...

Halvat Lennot on tehnyt merkkittävän sijoituksen uusimpaan tietokone- ja verkkoteknologiaan, mikä tarkoittaa, että sinä voit tehdä erittäin edistyksellisiä hakuja. Halvat Lennot -hakukoneen verkkosivuilla on lukuisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, joiden avulla voit löytää parhaan ratkaisun haluamasi matkan järjestämiseen.

Halvat Lennot -hakukoneen “matkahaku”-työkalu antaa sinulle tilaisuuden hyödyntää tuhansien muiden jo aiemmin tekemää työtä.

Halvat Lennot -hakukoneen tehokkailla palvelimilla on satojatuhansia aikaisempia hakutuloksia, joiden avulla voit nopeasti löytää markkinoiden parhaat tarjoukset.

Jos et ole tarkoin määrittänyt lähtö- ja paluupäivämääriä, Halvat Lennot näyttää yksikertaisen kuukausikaavion, jossa näkyvät edullisimmat hinnat kullekin matkustuspäivälle, jolloin näet nopeasti halvimmat matkustuspäivät.

Tämän jälkeen Halvat Lennot antaa sinulle tilaisuuden päivittää aikaisempien käyttäjien löytämät hinnat yhdellä napsatuksella.

Sivustomme edistyksellisten suodattimien avulla löydät matkat, jotka parhaiten vastaavat tarpeitasi.

Voit tarkentaa hakusi määrittämällä lähtö- ja paluujat hinnan, matkajärjestäjän ja jopa kohteesi lähellä olevan lentokentän mukaan.

“Eri matkustustapojen vertailu” -työkalulla voit vertailla saman reitin eri matkustustapojen hintoja, jolloin näet onko halvempaa matkustaa junalla, lentokoneella, linja-autolla vai laivalla.

Halvat Lennot on integroinut tehokkaan karttatyökalun hakukoneeseemme, joten voit nähdä kaikki lentokentät 150 km:n säteellä lähtö- tai saapumispisteestäsi.

Tämän karttatyökalun avulla voit tehdä hakuja eri lentokentiltä selvittääksesi, jos matkallesi löytyisi halvempi reitti.

Eri matkustustapojen vertailu -työkalussa olevista kartoista näet myös linja-auto- ja juna-asemien sekä laivasatamien ja lentokenttien sijainnit.

Halvat Lennot sisältää myös dynaamisen nimihakutoiminnon, mikä tarkoittaa, että jos kirjoitat vähemmän tunnetun kaupungin nimen, hakukoneemme etsii kyseistä paikkaa lähinnä olevan lentokentän.

Halvat Lennot muistaa viimeksi tekemäsi haut, joten kun palaat sivustolle, näet uusimmat tarjoukset näistä hakutuloksista napsauttamalla “päivitä”-painiketta.

Halvat Lennot -hakukoneen avulla voit tulostaa täydellisen luettelon mistä vain hausta, jolloin voit säästää sen tulevaa varten.