Tarkoititko toinen:

Näytä lennot kohteeseen Amsterdam kohteesta:

Halvat Lennot Amsterdam

Löydä lennot kohteena Amsterdam helposti hakukoneeltamme. Varaa lennot kohteena Amsterdam parhailla hinnoilla Halvat Lennot sivustoiltamme. Voit tehdä yksilöllisen haun löytääksesi omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat lennot kohteena Amsterdam tai valita tarjouslennon valmiista valikoimastamme "lennot Amsterdam".

Lentoliput Amsterdam (Meno-paluu) Lennot yhteen suuntaanMuut lentokentät

Halvat lennot kohteeseen Amsterdam

Hollanti houkuttelee moninaisista syistä varaamaan lennot kohteena Amsterdam ja viettämään muutaman nautinnollisen päivän värikkäässä ympäristössä. Kaupungista on vuosisatojen kuluessa muovautunut kansojen ja tapojen keskus, jossa voi aistia vapaamielisyyden ja avoimuuden ilmapiirin.

Amsterdamin vierailu kannattaa aloittaa Dam torilta, joka on ollut kaupungin sydän ja tärkein kohtauspaikka jo 1500-luvulta lähtien. Toria ympäröivät historiallisesti arvokkaat rakennukset, kuten Kuninkaanlinna "Koninklijk Paleis" sekä Uusi Kirkko "Nieuwe Kerk", jossa on vietetty kruunajaisia vuodesta 1814 lähtien.

Amsterdamin kulttuurielämä sykkii voimakkaana, sillä asukkaat koostuvat 140:stä kansallisuudesta, jotka rikastuttavat merkittävästi kaupungin kulttuuria. "Museumplain" alueella sijaitsevat Amsterdamin neljä suosituinta ja suurinta museota; Rijksmuseum, josta löytyvät hollantilaisten suurien mestareiden, kuten Rembrandtin ja Vermeerin taidekokoelmat, Van Gogh-museo, Timantti-museo sekä modernin taiteen museo Stedelijk.

Yksi Amsterdamin erityispiirteistä on sen läpikulkevat lukuisat kanaalit, jotka ovat paljon muutakin kuin pelkkä kulkuväylä. Amsterdamin kanaalit ovat oma maailmansa. Lautoilla matkailija voi päästä läheltä ihailemaan kelluvia taloja ja siltoja. Polkupyörä, joka on hollantilaisten ja turistien eniten käyttämä kulkuneuvo, vie matkailijan mitä viehättävimmille alueille.

Amsterdamin vierailu alkaa jo Schipoll-lentokentältä, joka sijaitsee vain 12 kilometriä keskustasta. Matka keskustaan vie vain noin vartin ja keskusasemalle kulkevat junat lähtevät kentältä 15 minuutin välein. Jotkut lentoyhtiöt käyttävät vaihtoehtoisia lentokenttiä, kuten Eindhoven (1 ½ tunnin matkan päässä) tai Rotterdam (tunnin matkan päässä).

Muita näkemisen arvoisia kohteita:

  • Madame Tussaudin vahamuseo
  • Punaisten lyhtyjen alue "De Wallen"
  • Anne Frankin talo (Prinsengracht 267)
  • Coffee Shopit, joissa myydään kannabistuotteita (vaikka suurin osa onkin täynnä uteliaita turisteja)
  • Kukkatori "Bloemenmarkt"
  • Amsterdamin Areena sekä Ajax museo