Tarkoititko toinen:

Näytä lennot kohteeseen New York kohteesta:

Halvat Lennot New York

Löydä lennot kohteena New York helposti hakukoneeltamme. Varaa lennot kohteena New York parhailla hinnoilla Halvat Lennot sivustoiltamme. Voit tehdä yksilöllisen haun löytääksesi omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat lennot kohteena New York tai valita tarjouslennon valmiista valikoimastamme "lennot New York".

Lentoliput New York (Meno-paluu) Lennot yhteen suuntaan


Muut lentokentät

Halvat lennot kohteeseen New York

Lennot kohteena New York saapuvat 19 kilometrin päähän Manhattanilta, Queensin kaupunginosassa sijaitsevalle kansainväliselle JFK lentokentälle. Lentokenttä on Yhdysvaltojen suurin matkustajamäärältään, sen kautta maahan saapuu päivittäin noin 50 000 henkilöä.

New York on myöskin Yhdysvaltojen runsasväkisin kaupunki sekä samalla yksi maailman tärkeimpiä kaupan, talouselämän ja kulttuurin keskuksia. Kaupunki on jaettu viiteen piiriin, jotka kuuluisilla nimillään; Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens ja Staten Island, herättävät muistikuvia jokaisessa. Nykyisin kaupunkia asuttaa yli kahdeksan miljoonaa asukasta.

New York omaa joitakin aikamme merkittävimmistä taiteellisista ja kulttuurisista symboleista kuten Vapaudenpatsaan, Empire State Buildingin ja Wall Street- finanssikeskuksen. Tämän lisäksi se on ollut useiden kulttuuriliikehdintöjen kehto, jotka ovat jättäneet jälkensä kaupunkiin, kuten abstrakti ekspressionismi, hip hop tai punk.

New Yorkin horisontti tunnetaan erityisesti pilvenpiirtäjistään. Yhteensä kaupungissa on 4493 tämäntyyppistä rakennusta, enemmän kuin missään muussa kaupungissa maailmassa. Kaupungista löytyy runsaasti eri aikakaudelle ja erilaisiin arkkitehtuurisuuntauksiin kuuluvia rakennuksia. Erityisesti korostuvat uusgoottinen Woolworth Building, Seagram Building sekä Art Deco-tyylinen Chrysler Building, jota kotkakoristeluineen perinteisesti pidetään kaupungin kaunempana.

Puistot ovat yksi New Yorkin viehätyksistä. Tunnettu Central Park, yli 3 neliökilometriä kattava puistoalue, sijaitsee Manhattanin keskellä. Se on toiminut useiden elokuvien näyttämönä ja näin ollen se on yksi maailman kuuluisimmista puistoista. Puiston länsireunalla kulkee Fifth Avenue, yksi maan tärkeimmistä ellei tärkein kauppakatu. Toinen tärkeä puisto on Flushing Meadows-Corona Park Queensissa, joka toimi vuosien 1939 ja 1964 maailmannäyttelyiden järjestämispaikkana. Prospect Park Brooklynissa pitää sisällään eläintarhan 24 hehtaarin alueellaan.

Bronx. Pohjoisosan piirikunnasta löytyy Yankee Stadium sekä Bronxin eläintarha, joka on maan isoin suurkaupunkieläintarha. Hip hopin ja rapin kehto.

Brooklyn. Vuoteen 1898 asti Brooklyn oli itsenäinen kaupunki, jonka sittemmin New York nielaisi osaksi itseään. Arkkitehtonisesti mielenkiintoisen historian omaava piirikunta on kuuluisa pitkistä rannoistaan sekä Coney Islandin huvipuistoista.

Manhattan. Suurin osa pilvenpiirtäjistä sijaitsee tässä piirikunnassa. Se on kaupallisen- ja talouselämän keskus sekä runsaiden kulttuuri-instituutioiden, teatterieden ja museoiden sijaintipaikka. Kuuluisimpiin kaupunginosiin kuuluvat Broadway ja Greenwich Village.

Queens. Pinta-alaltaan suurin piirikunta, jossa asuu Yhdysvaltojen etnisesti monipuolisin väestö. Täältä löytyvät kaupungin kaksi lentokenttää.

Staten Island. Kolmasosa piirikunnasta on suojeltua metsää. Saaren yhdistää Brooklyniin Verrazano-Narrows-silta ja Manhattanille on lauttayhteys. Asukasluvultaan kaikkein pienin piirikunta.