Tarkoititko toinen:

Näytä lennot kohteeseen Bilbao kohteesta:

Halvat Lennot Bilbao

Löydä lennot kohteena Bilbao helposti hakukoneeltamme. Varaa lennot kohteena Bilbao parhailla hinnoilla Halvat Lennot sivustoiltamme. Voit tehdä yksilöllisen haun löytääksesi omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat lennot kohteena Bilbao tai valita tarjouslennon valmiista valikoimastamme "lennot Bilbao".

Lentoliput Bilbao (Meno-paluu) Lennot yhteen suuntaan

Muut lentokentät

Halvat lennot kohteeseen Bilbao

Lennot kohteena Bilbao saapuvat perinteisesti Sondika-nimellä tunnetulle terminaalille, jonka uuden osan on suunnitellut kuuluisa Santiago Calatrava ja joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä keskustasta.

Bilbao on yksi Espanjan tärkeimpiä kaupunkeja, kymmenes asukasluvultaan sekä tärkeä kauppa- ja teollisuuskeskus. Kansainvälisesti kaupunki on tunnettu Guggenheim taidemuseostaan ja vastaanottaa eniten turisteja Baskimaassa. Tämän lisäksi sinne tuo paljon matkailijoita vilkas liike- ja kongressitoiminta kiitos Euskalduna konferenssi-ja konserttitalon sekä Bilbao Exhibition Center-messutalon.

Tärkeimpien monumenttien joukossa korostuvat:

La casa de la villa. Bilbaon kaupungintaloa kruunaa kellotorni ja sen julkisivua korostavat kahdekasan pilarin tukemat kaaret.

Palacio Euskalduna. Kongressipalatsi sijaitsee joensuussa, paikalla, jossa aikoinaan oli telakka. Avattiin vuonna 1999 ja toimii kongressi- sekä musiikkitalona. Sen ympäristöä koristavat taideteokset, mm. kuuluisa ”bosque de arboles” lyhtypylväistä koostuva installaatio, joka antaa mielikuvan metsästä.

Palacio Chávarri. Yksi kaupungin näyttävimpiä ja merkittävimpiä rakennuksia on peräisin vuodelta 1889 ja on toiminut Baskimaan hallituksen päämajana.

Teatro Arriaga. Uusbarokkityylinen teatteri, joka vihittiin käyttöön vuonna 1890. Bilbaon tärkein teatteri jonka fasadissa korostuvat sivuilla nousevat, kupoleilla koristetu tornit.

Museo Guggenheim. Salomon R. Guggenheim-säätiön nykytaiteen museo, jonka suunnitteli arvostettu arkkitehti Frank Gehry vuonna 1997. Sen rakenteita peittävät titaanilevyt ja sen elastiset muodot heijastuvat joenuoman ylle.

Nuestra Señora de Begoña. Biskajan suojelupyhimyksen pyhäkkö, jonka rakentaminen aloitettiin 1500-luvulla. Omaa mielenkiintoisen alttaritaulun vuodelta 1869. Sen juhlapyhää vietetään 11 lokakuuta.

Santiagon katedraali. Goottilaistyylinen katedraali, joka rakennettiin 1300- ja 1400-luvuilla ja on omistettu Bilbaon suojelupyhimykselle Santiagolle. 1500-luvulla sinne lisättiin alttaritaulu sekä nykyinen pylvässisäänkäynti, molemmat uusrenesanssityyliä. Julkisivu on 1800-luvulta.

San Anton-kirkko. Goottilainen temppeli 1400-luvulta sijaitsee joenuoman rannalla samannimisen sillan vieressä aivan vanhankaupungin sydämessä. Pyhitettiin käyttöön vuonna 1433 ja on nykyisin paikallisten suosituin kirkko.

Festivaalit. Bilbaossa vietetään vuosittain useita kulttuuritapahtumia. Näistä modernin musiikin, popin ja rockin festivaali Bilbao BBK Live sekä jazz-festivaali Bilbao Distrito Jazz ja uskonnolliselle musiikille omistettu Bilbao Ars Sacrum ovat kuuluisimmat. Myös kansainvälinen dokumenttielokuvien festivaali kuuluu tärkeisiin tapahtumiin.