Näytä lennot kohteeseen Palma de Mallorca kohteesta:

Halvat Lennot Palma de Mallorca

Löydä lennot kohteena Palma de Mallorca helposti hakukoneeltamme. Varaa lennot kohteena Palma de Mallorca parhailla hinnoilla Halvat Lennot sivustoiltamme. Voit tehdä yksilöllisen haun löytääksesi omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat lennot kohteena Palma de Mallorca tai valita tarjouslennon valmiista valikoimastamme "lennot Palma de Mallorca".

Lentoliput Palma de Mallorca (Meno-paluu) Lennot yhteen suuntaan


Muut lentokentät

Halvat lennot kohteeseen Palma de Mallorca

Palma de Mallorca on asukasluvultaan Espanjan kahdeksanneksi suurin kaupunki. Yksi sen suurimpia viehättävyyksiä on tasainen ilmasto, keskilämpötila 19 astetta ympäri vuoden. Sen lentokenttä on matkustajaluvuiltaan Espanjan kolmanneksi suurin ja sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä keskustasta. Ympäri maailmaa, etenkin Saksasta ja Englannista, saapuvat päivittäin turistien lennot kohteenaan Palma de Mallorca.

Roomalaisten perustamassa, sittemmin maurilaisten valtaamassa ja lopulta aragonialaisten takaisin valloittamassa Palman kaupungissa voi aistia sen merkittävän taide- ja kulttuuriperinnön, joka ulottuu jokaiseen nurkkaukseen.

Tärkeimpien nähtävyyksien joukosta ansaitsevat maininnan:

Santa Marian katedraali: Tunnettu La Seu on rannikon goottilaistyyliin rakennettu katedraali, joka nousi lähes meren äärelle vuosina 1229 ja 1346. Rakennuksen perustuksista löytyy jälkiä vanhasta Medina Mayurgan moskeijasta. Vuosina 1904 – 1914 katedraali uusittiin Gaudin johdolla, työ, joka sai paljon kritiikkiä osakseen johtuen joidenkin päärakennukseen liitettyjen elementtien purkamisesta.

Bellverin linna: Keskustasta kolme kilometriä länteen sijaitseva 1500-luvulla rakennettu goottilaistyylinen linna, joka hallitsee kaupunkia ylhäiseltä sijainniltaan. Linna rakennettiin alunperin Mallorcan kunigas JaimeII hovin käyttöön. Linnassa voi vierailla ja siellä sijaitsee myös kaupungin museo.

San Carlos linna: 1612 luvulta peräisin oleva pieni tykistölinnoitus Palman sataman sisäänkäynnin luona, jossa sijaitsee kaupungin sotilashistoriallinen museo. Valaistu linna loistaa öisin sataman ja lahden alueella.

Arabialainen kylpylä: Yksi harvoista kaupungissa säilyneistä maurilaisarkkitehtuurin näytteistä. Juontavat 1000 – 1200 luvuille, jolloin rakennusmateriaalit otettiin olemassaolevista rooman- ja bysantinaikaisista monumenteista. Sijaitsee Can Fontirroig taimitarhan puutarhamaisessa ympäristössä.

Almudainan palatsi: Kaupungissa sijaitseva kuninkaanlinna ja yksi Espanjan kuningasperheen residensseistä. Linna rakennettiin alunperin roomanaikaan, sen päälle maurilaiset nostattivat oman linnoituksensa 1281 ja nykyinen linna juontaa Jaime II ja Jaime III ajoista.

Consulado del Mar: Vuonna 1326 perustettu merenkulkua säätelevän tuomioistuimen päämajaksi. Toimii nykyisin Baleaarien itsehallintoalueen päämajana. Vaikuttava rakennus valmistui 1600-luvulla.

Pueblo Español: Sijaitsee Son Españolet kaupunginosassa ja koostuu Espanjan eri maakuntien tyypillisten rakennusten jäljitelmistä. Nähtävillä taloja, palatseja, kirkkoja, linnoituksia ja muita tyypillisiä monumentteja. Kilpailee hienoudessa Barcelonan samannimisen nähtävyyden kanssa, molemmat rakennettiin 60-luvulla.

Lonja: Vanha kauppa- ja pörssitalo, vuosina 1426 – 1448 rakennettu goottilaistyylinen rakennus, jossa säilytetään runsaasti taideteoksia. Avoinna yleisölle vain näyttelyiden aikana.

Palma Aquarium: Aquarium on kaupungin valtaisa merellinen puisto, jossa on nähtävillä Välimeren ja valtamerien flora ja fauna. Lajissaan yksi Euroopan suurimmista, läpinäkyvästä, 900 metrisestä, tunnelista käsin voi tarkkailla 55:ssä merivesitankissa asustelevia 700 erilaista eläin- ja kasvilajia.