Näytä lennot kohteeseen Bukarest kohteesta:

Halvat Lennot Bukarest

Löydä lennot kohteena Bukarest helposti hakukoneeltamme. Varaa lennot kohteena Bukarest parhailla hinnoilla Halvat Lennot sivustoiltamme. Voit tehdä yksilöllisen haun löytääksesi omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat lennot kohteena Bukarest tai valita tarjouslennon valmiista valikoimastamme "lennot Bukarest".

Lentoliput Bukarest (Meno-paluu) Lennot yhteen suuntaanHalvat lennot kohteeseen Bukarest

Kun turisti ottaa lennot kohteenaan Bukaresti, Romanian pääkaupunki, matkustaa hän samalla menneisyyteen. Vuosikymmeniä hallinneen diktaattori Ceausescun Neuvostoliittomyönteisen hallituksen jäljet näkyvät arkkitehtuurissa edelleen, vaikka ilmapiiri kaupungissa onkin kansainvälinen ja avoin uusille vaikutteille.

Bukaresti, joka tunnetaan myös idän Pariisina, on ollut Romanian pääkaupunki perustamisestaan vuonna 1862 lähtien. Suuri ja vehreä kaupunki tilavine puistoineen ja leveine puistokatuineen kutsuu nauttimaan juttuhetkistä runsaissa kahviloissa ja terassiravintoloissa.

Ensivaikutelman saamiseksi kannattaa tehdä kävelyretki elegantilla Calea Victoriei kadulla, jonka varrella voi ihailla rakennuksia 1700-, 1800-, ja 1900-luvuilta. Kadun varrelta voi tunnistaa Oopperatalon ja Stavropoleos kirkon, jonka eteen meidän täytyy pysähtyä ihailemaan veistettyjen ovien upeaa työtä. Voimme pysähtyä myös Romanian Historialliseen museoon, jossa on nähtävillä kulta- ja koruaarteita tai 1700-luvulta peräisin olevaan Cretulescu kirkkoon.

Lyhyen matkan päässä löytyy entinen kuninkaanlinna, joka nykyisin toimii Romanian Kansallistaidemuseona sekä laaja Herastraun puisto jonka 210 hehtaarin alue sisältää Romanian maalaisten elämästä kertovan Kylämuseon. Vanhassa kaupungissa, Lipscani- alueella vierailemme lisäksi 1400-luvulta peräisin olevan palatsin raunioilla sekä kauniissa vanhassa Curtea Veche-kirkossa, jonka rakennutti 1500-luvulla kreivi Draculana tunnettu Vlad Tepes.

Vierailumme Romanian pääkaupunkiin alkaa kun otamme lennot kohteena Bukaresti ja jatkamme johonkin sen mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä, kuten seuraavat:

  • Palatul Parlamentului, Romanian parlamenttitalo, alkuperäiseltä nimeltään Kansan talo, rakennettiin Ceausescun valtakaudella ja se on Romanian kuuluisin rakennus. Vaikuttavaa, maailman suurimpiin rakennuksiin kuuluvaa kohdetta kannattaa käydä katsomassa mm. ylellisesti sisustettujen salonkien vuoksi.
  • Piata Universitatii eli yliopiston aukio, jonne keskittyy romanian intellektuualinen elämä. Täällä käytiin kiivaita taisteluita 1989 vallankumouksen aikana, läheltä löytyvät yliopiston arkkitehtooninen tiedekunta, Kansallisteatteri, Coltea-sairaala sekä Historiallinen museo.
  • Riemukaari, rakennettu I Maailmansodan sotilaiden ja yhdistymisen 1918 muistoksi
  • Bukarestista löytyvät kaikki eurooppalaiset muotimerkit, niille joita kiinnostaa shoppalu ehdotamme vierailua Unirea ostoskeskuksessa, World Trade Plazassa, Bucuresti Mall- ja Jolie Ville Mall-ostoskeskuksissa.